Interview: Role Models Paul Rudd en Sean William Scott

Een paar maanden geleden kwamen Hollywood acteurs Paul Rudd en Sean William Scott even langs Amsterdam om iets te vertellen over hun hilarische nieuwe comedy Role Models. En natuurlijk was Hollywoodblog daar bij.

Ben je blij met je nieuwe film Role Models?

Scott: Zeker weten. Ik heb na American Pie echt een paar hele slechte films gemaakt, zoals The Dukes of Hazzard (ik mocht niet eens schelden in die film, dat was al een teken aan de wand) of Mr. Woodcock. Maar ik ben heel erg trots dat ik mee mocht doen aan Role Models en ik denk dat het een hele grappige film is geworden.

Paul, jij hebt naast de hoofdrol spelen ook het script voor de film geschreven. Hoe was dat?

Rudd: Nou, het script is ooit begonnen als een drama, over een volwassen man en zijn relatie met een 12-jarige jongen en zijn jongere zusje. Maar dat verhaal was echt te cliché en iemand anders haalde het zusje weg en verzon er nog een man en een kind bij en toen was het ineens Wedding Crashers met kinderen. Sean zat er al aan vast en ik zag mezelf niet als een Wedding Crasher, dus ik veranderde de personages in een party animal die samen met een iets serieuzere man wordt gedwongen voor twee onhandelbare kinderen te zorgen. En Role Models was geboren.

Hebben jullie veel met elkaar mogen improviseren tijdens de scènes?

Scott: Paul en ik wel, maar de kids (de 18-jarige Christopher ‘Superbad‘ Mintz-Plasse en de 10-jarige Bobb’e Thompson) moesten zich aan het script houden. Vooral Bobb’e. Ik bedoel, de jongen was 10 en hij moest nog ergere scheldwoorden gebruiken dan ik. En nadat hij de scéne had opgenomen, liep ie naar zijn moeder voor wat snoep. Tijdens het draaien dacht ik echt: ‘dit wordt helemaal niks met die jongen’. Maar toen ik uiteindelijk de film zag was ik zo trots op ‘m.

Voor wie zijn jullie een rolmodel?

Rudd: Ik denk voor mijn 4-jarige zoontje die aan het begin van deze Europese perstrip er samen met mijn vrouw ook bij was. Alleen hij bleef liever achter in het Louvre in Parijs. Nee hoor, volgende week gaat hij voor het eerst in zijn leven naar school, dus hij is alweer thuis.

Scott: Ik hoop dat ik een rolmodel ben voor mijn 8-jarige neefje Austin. Als mijn broer er niet is dat laat ik hem American Pie zien of zo’n slechte film als Woodcock en dat zegt ie altijd wat voor een goeie acteur ik toch ben en dat geeft mij dan weer een lekkere ego boost. Is dat rolmodel gedrag?

Lijken jullie en beetje op de personages die jullie spelen in de film?

Scott: Je zou het niet verwachten, maar ik ben heel anders dan de seksverslaafde jongens die ik meestal in mijn films speel. Maar ik ben bang dat ik ze wel voor de rest van mijn leven zal blijven spelen.

Lees ook:Prijsvraag: Role Models
Lees ook:Back from L.A.
Lees ook:Nieuwe foto’s gewelddadig bloodfest Kick-Ass
Lees ook:Crowe’s Nottingham wordt Scottingham
Lees ook:First Look: Bullock en Reynolds in trailer The Proposal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.