Jim Carrey’s A Christmas Carol trailer komt 1 juli

De eerste trailer voor Jim Carrey’s komende 3D/CGI versie van A Christmas Carol verschijnt begin volgende week online. De eerste beelden uit de film, op deze korte clip na dan, zal in de USA in de bioscopen voor Ice Age 3 te zien zijn. Dinsdag is in Hollywood een speciale 3D presentatie gehouden van de film, waarbij er 2 scènes werden vertoond, een montage van verschillende andere scènes en de trailer die wij dus volgende week ook kunnen bewonderen.

Het verhaal van de film is natuurlijk bekend (wat ook een groot voordeel is, want het is gewoon echt een goede story), maar de film schijnt ook een echte rollercoaster ride te worden, vooral door de aanwezigheid van de drie Ghosts (alledrie gespeeld door Carrey) die Scrooge in de kerstnacht op sleeptouw nemen. En de 3D schijnt wel echt iets moois toe te voegen aan de filmervaring, iets wat ik bij Robert Zemeckis’ vorige 3D avonturen Polar Express en Beowulf node miste. Maar ook het drama dat deel uitmaakt van het verhaal, wordt niet vergeten. Kortom, A Christmas Carol belooft een vernieuwende filmervaring te worden, geleid door het klassieke Dickens’ kerstverhaal. Hou dus begin volgende week Hollywoodblog in de gaten voor de trailer van dit kerstspektakel.

A Christmas Carol draait vanaf 26 november in de bioscoop.

Lees ook:Gehele A Christmas Carol 3D trailer
Lees ook:First Look: Jim Carrey als Scooge
Lees ook:Exclusief: Eerste officiële foto A Christmas Carol
Lees ook:Zemeckis-reünie in A Christmas Carol
Lees ook:Eerste beelden van personages uit Disney’s A Christmas Carol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.