Drie coole trailers in aantocht

Deze week beleven er maar liefst drie trailers van nieuwe films op het net hun première. Als eerste de eerste trailer van A Christmas Carol, het komende Disney 3D/ mocap spektakel van Robert Zemeckis met Jim Carrey in de rollen van Ebeneezer Scrooge en de 3 geesten. Ben erg benieuwd, de mensen die de trailer al hebben gezien reageerden zeer positief.

Vervolgens de echt allereerste beelden van de komende stopmotion animation film The Fantastic Mr. Fox, de verfilming van Roald Dahls kinderklassieker met George Clooney in de titelrol. Vorige week hebben de bezoekers van de Cinema Expo al één fragmentje van de film vertond en de reacties daarop waren gemixt. Het lijkt erop alsof filmmaker Wes Anderson zijn film expres een beetje een amateuristische look heeft gegeven. We shall see.

En tenslotte gaat samen met Public Enemies in de USA de trailer voor de actiethriller Green Zone in première, de nieuwe film van Bourne-duo Matt Damon en Paul Greengrass. De film speelt zich af tijdens de oorlog in Irak, maar is zeker geen voorspelbare cliché war movie. Benieuwd dus daar de eerste beelden, maar ik denk niet dat je de gehele trailer moet gaan kijken. Een klein stukkie dus.

Volgende week of de week daarop gaat de trailer voor Peter Jacksons komende film The Lovely Bones in première. Ook zeker iets om naar uit te kijken. En natuurlijk kan je alle trailers in de komende weken hier bij Hollywoodblog als eerste bekijken.

Lees ook:Trailers galore de komende weken
Lees ook:Veel nieuwe trailers komen eraan
Lees ook:Trailernieuws over Avatar, Inception en The Wolf Man
Lees ook:Twee nieuwe trailers Speed Racer
Lees ook:Nieuwe Watchmen trailer

3 reacties op “Drie coole trailers in aantocht

 1. David

  en dan over twee weken waarschijnlijk dan die trailer van James Cameron’s Avatar bij Harry Potter and the Half-Blood Prince! Kan niet wachten! ^^

    /   Beantwoorden  / 
 2. Edgar Schaake

  Ik moet je teleurstellen David, maar de Avatar trailer wordt waarschijnlijk pas half/eind augustus. Na de presentatie op Comic Con.

  Nog ff geduld dus

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.