Trailerbeschrijving Alice in Wonderland

Een gelukkige bioscoopmedewerker uit de V.S. heeft al de eerste trailer voor Tim Burtons Alice in Wonderland gezien, die eind deze week voor G-Force in de Amerikaanse bioscopen gaat draaien en met enig geluk ook online haar première zal beleven. Maar dankzij de kaartjesscheurder weten we nu al wat we straks te zien krijgen en gelukkig blijft dat zeker niet beperkt tot Alice, maar zien we ook onze eerste glimpen van de magische Wonderland bewoners.

De trailer duurt 1:30 min. en begint met Alice die door het bos rent en uiteindelijk in het konijnenhol naar beneden valt. Daarna zien we Alice die uit een flesje drinkt, waardoor ze kleiner wordt. Vervolgens zien we haar in haar gekrompen jurk (dezelfde die ze aan heeft op de nieuwste Alice foto) en loopt naast Tweedledee en Tweedledum. Daarna zien we Alice samen met de White Queen op een balkon staan en zien we voor het eerst de Cheshire Cat: hij is grijs met groene ogen en een bek vol scherpe tanden (really creepy dus).

Vervolgens zien we de Red Queen die een deur open zwaait, een soort reuzenbeer die gromt en een gier die Tweedledee en Tweedledum in zijn klauwen beet heeft. Je hoort iemand op de achtergrond praten, maar je hebt geen idee wie het is. Maar dan zie je dat het Johnny Depp is als de Mad Hatter, die op zijn eigen tea party heen en weer loopt. Hij ziet een piepkleine Alice en zegt: “ Alice, you are terribly late you know. Naughty”. Vervolgens zien we het Alice logo en ook de White Rabbit. De zin ‘You’ve got a very important date, March 5 2010′ verschijnt in beeld. De twee nullen uit 2010 veranderen in de twee grote ogen van de Cheshire Cat gevolgt door zijn duivelse grijns. 

Ik kan echt niet wachten op deze trailer. Het klinkt fantastisch en gelukkig krijgen al een korte sneak peek van de belangrijkste Wonderland bewoners (alleen de Caterpillar en de March Hare mis ik nog). Hopelijk wordt ons geduld niet al te lang op de proef gesteld en kunnen we aan het eind van deze week zelf de beelden zien die bij de beschrijving hoort.

Alice in Wonderland gaat op 11 maart in Nederland in première.

Lees ook:First Look: Eerste prachtige Alice in Wonderland foto’s
Lees ook:Nieuwe Alice in Wonderland foto van White Queen
Lees ook:UPDATE Nieuwe foto’s Alice in Wonderland (waaronder de caterpillar)
Lees ook:Alice in Wonderland HD Teaser Trailer
Lees ook:Twee nieuwe Alice in Wonderland foto’s

2 reacties op “Trailerbeschrijving Alice in Wonderland

 1. andy

  Klinkt inderdaad super!

  En voor District 9 is er een release datum!!

  NL: 7 oktober
  BE: 21 oktober

    /   Beantwoorden  / 
 2. Edgar Schaake

  Waar haal je die release datum vandaan, Andy?

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.