Bradley Cooper wordt Face in The A-Team film?

Bradley Cooper wordt al genoemd als de acteur om de Green Lantern te spelen, maar dat lijkt nu van de baan, omdat hij waarschijnlijk Templeton ‘Face’ Peck gaat spelen in de komende The A-Team film. Althans dat liet de cateur een beetje doorschemeren tijdens interviews voor zijn nieuwe zomercomedy The Hangover dit weekend in Las Vegas. Filmsite IESB confronteerde hem met het gerucht en Cooper reageerde verbaasd met het antwoord: “Hoe weten jullie dat nu al?” Nou, dat zegt al genoeg lijkt mij. Cooper is een prima keuze trouwens; hij bezit alle charme die acteur Dirk Benedict ook had in de serie. Dus het lijkt erop dat Fox hun nieuwe Face en B.A. Baracus (in de vorm van rapper/acteur Common) al gevonden hebben. Nu is dus nog de zoektocht gaande naar acteurs die in de huid kunnen kruipen van Hannibal Smith en Howlin’ Mad Murdock. Kurt Russell en Ryan Reynolds zijn namen die momenteel in Hollywood de ronde doen.

The A-Team staat gepland voor een Nederlandse release op 15 juli.

Lees ook:Neeson en Cooper in The A-Team
Lees ook:The A-Team gespot!!
Lees ook:Wordt Bradley Cooper the Green Lantern?
Lees ook:Ex-vechtkampioen gecast als B.A. Baracus in The A-Team film
Lees ook:Robert Downey Jr. is Iron Man!

Eén reactie op “Bradley Cooper wordt Face in The A-Team film?

  1. Laura

    In de tweede zin staat cateur in plaats van acteur.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.