Tweede trailer voor cavia-avonturenfilm G-Force

Vandaag heeft Disney de tweede trailer voor hun komende CGI-knaagdieren avonturenactiefilm G-Force. En in deze trailer kwam ik erachter dat G-Force, het soort Mission Impossible-team dat geheel uit cavia’s bestaat, aan het begin van de film wordt platgelegd en ze in een dierenwinkel tussen normale huisdieren terechtkomen. Kijk, dat vind ik al een wat leukere premisse dan gewoon een missie volgen.Ik denk wel nog steeds dat G-Force teveel een film voor kinderen is om echt leuk te worden, maar om het trio muizen die denken dat ze aliens zijn, moest ik toch wel lachen. En Steve Buscemi als een street hamster is volgens mij altijd wel grappig. Maar na G-Force wil ik nu wel heel graag dat Hollywood We3 gaat maken. Dat wordt pas echt een fucked up film over pratende huisdieren.

G-Force draait vanaf 29 juli in de Nederlandse bioscopen.

Lees ook:Sneak Peek: Cavia’s met een missie in G-Force
Lees ook:Nicolas Cage is een mol; Steve Buscemi een hamster
Lees ook:Eerste logo voor Disney’s dierencommando-film G-Force
Lees ook:Red Band Trailer Street Kings
Lees ook:First Look: Spioncavia’s in G-Force Trailer

Eén reactie op “Tweede trailer voor cavia-avonturenfilm G-Force

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.