Cameron, Fincher, Snyder en Verbinski into Heavy Metal

Hollywood heavyweights James Cameron, David Fincher, Zack Snyder en Gore Verbinski gaan allevier een segment maken voor de komende 3D computeranimatiefilm Heavy Metal, een ode aan het beruchte volwassen cultstripmagazine. Cameron en fincher zullen ook fungeren als executive producers. Regisseur Mark Osborne (Kung Fu Panda) en Jack Black gaan samen een komisch verhaaltje voor de film maken. Er zijn nog drie nog bekend te maken andere naamregisseurs die hun steentje zullen bijdragen aan het project. (De namen van Guillermo del Toro en Rob Zombie gonzen door Hollywood)

In de film, die dus zal bestaan uit 8 verschillende verhaaltjes, staat geweld en erotiek centraal. Dus de brave Hollywood heren kunnen helemaal los gaan. Er zijn al eerder twee films rond het magazine gemaakt, maar die zijn nooit echt succesvol geweest. Met een line-up van dit formaat gaat daar zeker verandering in komen. Nu moet nog eerst een distributeur worden gevonden, die dit risky projectje wil uitbrengen.

Lees ook:Ook Shyamalan maakt Avatar
Lees ook:Recordopbrengst 300: $70 miljoen!!!
Lees ook:Naomi Watts speelt niet zulke Funny Games
Lees ook:James Cameron’s Avatar kost $200 miljoen
Lees ook:Spielberg en Peter Jackson maken ieder Kuifje-film

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.