Jessica Alba past op Little Fockers

Jessica Alba heeft een rol te pakken in Little Fockers, de derde film uit de Meet the Parents-comedyreeks. Robert De Niro, Ben Stiller en de rest van de Fockers en de Byrnes’s zijn ook weer van de partij. Alba speelt in de film de rol van een aantrekkelijke vertegenwoordiger in de medicijnindustrie, die de hoofden van alle mannen (incl. Dustin Hoffman en Owen Wilson?) op hol brengt.

Ik heb genoten van zowel Meet the Parents als Meet the Fockers, dus ik hoop dat Little Fockers (waarin Stiller zo te horen kinderen krijgt en De Niro en Hoffman dus opa worden) de reeks op een waardige manier afsluit.

Little Fockers draait vanaf begin augustus volgend jaar in de bioscopen.

Lees ook:Meet the Little Focker
Lees ook:Jessica Alba valt op Love Guru Mike Meyers
Lees ook:Fishburne is de Silver Surfer
Lees ook:First Look: Eerste foto’s Night at the Museum 2
Lees ook:Cruise en Stiller worden speurneuzen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.