Johnny Depp’s Rango heet nu Cheap as Dirt?

Acteur Bill Nighy, die een rol gaat spelen in de laatste twee Potterfilms Harry Potter and the Deathly Hallows, heeft tijdens een junketinterview voor de film G-Force onthuld dat de computeranimatiefilm Rango (waarin Depp de rol inspreekt van een hagedis) waarschijnlijk wordt omgedoopt tot Cheap as Dirt. Verder zei de acteur dat hijzelf in de huid kruipt van de bad guy in het verhaal, een schietgrage ratelslang.Johnny is dus een hagedis en geen hond of kat, zoals ik eerder dacht. Alleen weet ik niet of de titelverandering een stap vooruit is. Ik vond Rango eigenlijk een prima titel. Cheap as Dirt klinkt weer zo B-film achtig. Gore Verbinski kan het maar beter bij Rango laten. MTV heeft het stukje interview met Nighy online gezet en kan je hieronder bekijken.

Rango of Cheap as Dirt gaat op 14 april 2011 pas in première.

Lees ook:Indiana Jones and the ?
Lees ook:Cirque du Freak krijgt nieuwe titel en releasedatum
Lees ook:Johnny Depp als huisdier in computeranimatiefilm Rango
Lees ook:First Look: Johnny Depp in Rango
Lees ook:Rambo IV heet nu John Rambo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.