Michael Sheen als Blofeld in Bond 23?

Met de toevoeging van scriptschrijver Peter Morgan (The Queen) aan het team voor Bond 23, gaat nu het gerucht dat acteur Michael Sheen, die Tony Blair speelde in The Queen, getipt wordt voor de rol van Bond villain Ernst Stavro Blofeld, de leider van het beruchte schurkennetwerk SPECTRE. De kale man met de witte poes zou hiermee zijn terugkeer in de Bondfilms maken. En daar werd aan het einde van Quantum of Solace al een beetje een hint voor gegeven.

Sheen zou volgens mij de perfecte keuze zijn om Blofeld nieuw leven in te blazen. We moeten t nog ff afwachten, want Morgan is op dit moment samen met het duo Neal Purvis en Robert Wade het scenario voor de 23e Bondfilm aan het uitdokteren. Bond 23 gaat waarschijnlijk in 2011 in première.

Lees ook:Eerste officiële castfoto’s van nieuwe Bondfilm Quantum of Solace
Lees ook:Eerste 10 seconden nieuwe James Bond!!
Lees ook:Quantum of Solace trailer
Lees ook:Quantum of Solace Featurette #2
Lees ook:James Bond kicks ass in nieuwe Quantum of Solace trailer!

Eén reactie op “Michael Sheen als Blofeld in Bond 23?

  1. edward

    Just passed by and read some of your articles here. Thanks for these buzz and I am updated with Depp my favorite actor.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.