Pirates of the Caribbean 4 komt in zomer 2011!!!!

Gisterochtend heeft Disney, tijdens de fanbijeenkomst D23, bekendgemaakt dat de studio in zomer 2011 de langverwachte vierde Pirates of the Caribbean film in de bioscopen te water laat. De film krijgt de bijtitel On Stranger Tides en Johnny Depp zal weer te zien zijn als de wacky Captain Jack Sparrow. Depp verscheen vrijdagochtend in kostuum ineens op het podium en kondigde aan dat hij nog een vierde Pirates-film gaat maken.

Depp en Disney zijn dus best mates aan het worden, met volgend jaar Alice in Wonderland als the Mad Hatter, in 2011 dus de vierde Pirates en waarschijnlijk 1 of 2 jaar later als de Indiaanse sidekick Tonto in The Lone Ranger. Het gerucht gaat dat in Pirates 4 Sparrow en Captain Barbossa (Geoffrey Rush) en moeten opnemen tegen de legendarische zeerover Blackbeard. Depp zei dat hij t script heeft gelezen en er erg blij mee is. Hij zei ook dat ‘the whole gang’ terug zal keren. Of dat ook betekent dat Orlando Bloom en Keira Knightley zich weer in hun kostuums gaan heisen, is nog ff de vraag.

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides bereikt de bioscoop in de zomer van 2011. Hieronder zie je nog de surprise aankomst van Depp (op ongeveer 4:00)

Lees ook:Johnny Depp toch in Pirates of the Caribbean 4!!
Lees ook:Depp laat Pirates of the Caribbean 4 misschien toch varen
Lees ook:Eerste foto van Johnny Depp’s vader
Lees ook:Johnny Depp in Alice, Lone Ranger en Pirates 4!!!
Lees ook:Op de set van Oscarmusical Nine

6 reacties op “Pirates of the Caribbean 4 komt in zomer 2011!!!!

 1. Romyy

  Jeehh eindelijke! Ik zo lezen helemaal juigen lees ik wat erachter staat summer 2011!!

  Dit kan niet waar zijn zo lang niet dat overleef ik niet MHaa!! Wie geeft me tips

  Xx.

  P.S. Ik had via google gezocht naar jullie site en toen sag ik summer 2011 staan snappie>

    /   Beantwoorden  / 
 2. marlies

  fantastische er komt een 4e pireats kan nu al niet wachten. Heb alleen wel één eis moet met depp bloom en Keira Knightley en natuurlijk Gore Verbinski als regiseur alleen dan kunnen ze de andere 3 delen evenaren

    /   Beantwoorden  / 
 3. yolanda

  Keira knightley moet terug keren als Elizabeth Swann, als zij niet wil is Katharina Zeeta Jones een optie om die rol op zich te nemen. zou ik doen als ik Verbinski was, maar Knightley is het meest geschikt omdat ik haar proffesioneel vind in kostuum rollen.

  En Sparrow, onze Johnny Depje klepje, mag in deel 4 zeker niet ontbreken, dus monsieur Verbinski geef hen dan meer een gage aan geld, al is dat makkelijk met deze recessie, maar ik denk als het verhaal spannend genoeg is dat u dat wel terug verdient. U kunt er alle kanten op met het verhaal zolang het maar niet langdradig wordt zoals met goede tijden slechte tijden, misschien een nieuwe Indianen film ook een idee?

  Geschiedenis is echt mijn pakkie an met mooie kostuums en een klassiek verhaal met veel pikante romantiek, altijd leuk met een mooi spannend eindje of dat een happy end wordt dat laaat ik aan u over meneer de regisseur, ik weet dat verhalen niet altijd in een happy end eindigen.

  Laat u eens inspireren of het publiek ook leuke ideeen heeft voor pirates, het moet natuurlijk niet tegek worden, maar als het maar wel logisch is en in het verhaal past en het verhaal lijn te volgen is zoals met de andere delen die er van is uitgebracht. Wat u ook doet meneer Verbinski, vertrouw er op dat het mooi en weer spannend wordt met veel actie momenten en romantiek natuurlijk!

  Groetjes, Yoyo

    /   Beantwoorden  / 
  1. Sjaak

   Dude, lees het bericht, Jack = natuurlijk Johnny ^_^

     /   Beantwoorden  / 
 4. chucky10

  ik wist dit al in 2007 voordat pirates of the caribbean 3 uitkwam. had ik gelezen in de panorama. later hoorde je er niks meer over en nu blijkt het toch waar te zijn. niemand wou me geloven en nu zitten ze allemaal van: “woaw hoe wist je dat?”

  cheers :D

    /   Beantwoorden  / 
 5. bbbbbbbooooooooooowwwwwwwwwwweeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyy

  pirates is vool

  i got all of them

  realy exiting if there comes an other one

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.