Op de set van Oscarmusical Nine

Entertainment Tonight mocht even langs op de Italiaanse set van de komende filmmusical Nine. De film is dé kandidaat om dit jaar de meeste Oscars in de wacht slepen (op The Lovely Bones na dan; maar da’s persoonlijk). In Nine draait alles om regisseur Daniel Day Lewis die bezeten is van vrouwen en niet zonder ze kan. Nicole Kidman, Kate Hudson, Judi Dench, Penlope Cruz, Fergie, Marion Cotillard en Sophia Loren zingen de sterren van de hemel.

Het gerucht gaat dat regisseur Rob ‘Chicago‘ Marshall na Nine het stokje overneemt van Gore Verbinski door de vierde Pirates of the Caribbean-film On Stranger Tides te gaan maken. Met of zonder Johnny Depp.

Nine draait vanaf 10 december in de bioscoop.

 

Lees ook:All-star cast voor Nine musical
Lees ook:Kidman en Dench schrapen keel voor Nine
Lees ook:First Look: Sterrencast van musicalfilm Nine
Lees ook:Repetitiebeelden van filmmusical Nine
Lees ook:Depp en Bale krijgen gezelschap van 5 nieuwe acteurs in Public Enemies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.