Repetitiebeelden van filmmusical Nine

 

Vandaag zijn er ook speciale repetitiebeelden van de komende filmmusical Nine online gekomen. De clip geeft een mooi beeld van hoe het er op de set van de film, die zelf afspeelt op een filmset, aan toe gaat. Je ziet alle sterren uit de film: Daniel Day Lewis, Nicole Kidman, Penelope Cruz, Judi Dench, Marion Cotillard, Kate Hudson en Fergie zich voorbereiden op hun belangrijke solonummer. Helaas is het eind vorige week ook bekend geworden dat de film niet in december, maar pas in februari in de Nederlandse bioscopen haar première beleeft. Op die manier zit de film dichter tegen de Golden Globes en oscaruitreiking aan, waarvan verwacht wordt dat Nine meerdere nominaties zal krijgen. Nog ff geduld dus.

Nine draait vanaf 18 februari in de Nederlandse bioscopen. 

Lees ook:First Look: Angelina Jolie in Changeling Trailer
Lees ook:Nicole Kidman trek zich terug uit The Reader wegens dikke buik
Lees ook:Ook eerste trailer Wind Chill
Lees ook:Vier man gaat Trick ‘r Treating
Lees ook:Dubbele Oscarkansen voor Kate Winslet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.