First Look: Valentine’s Day trailer

Vandaag heb ik de première van de teaser trailer voor de ensemble romcom Valentine’s Day, die volgend jaar 11 februari wereldwijd de harten van de lovers moet stelen. In navolging van het succes van He’s Just Not That Into You, waarin sterren als Jennifer Connelly en Aniston, Ben Affleck, Drew Barrymore en Scarlett Johansson hun liefdesleven blootlegden, is voor Valentine’s Day een ander blik sterren opengetrokken bestaande uit Julia Roberts, Anne Hathaway, Jamie Foxx, Jessica Alba en Biel, Shirley Maclaine, Grey’s Anatomy-doktoren Patrick Dempsey en Eric Dane en Bradley Cooper, die zo populair is bij de ladies dat hij als enige nogmaals op mocht komen draven.

Het zijn verschillende verhaallijnen van mensen in L.A., wiens paden elkaar kruizen op Valentijnsdag. Van de maker van Pretty Woman, dus we weten ongeveer wat we kunnen verwachten. Ik was zeer gecharmeerd van He’s…. begin dit jaar en ik denk dat we van deze cast volgend jaar Valentijn een lekker romantische film kunnen verwachten. Biel’s opmerking dat haar Blackberry iig gelukkig vibreert is al een goed begin.

Lees ook:Cruise kiest Lions for Lambs
Lees ook:Will Smith’s hated wife
Lees ook:Wordt Bradley Cooper the Green Lantern?
Lees ook:Game Over voor Jim en Cameron
Lees ook:Cruise en Stiller worden speurneuzen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.