First Look: George Clooney in Up in the Air trailer + clip

Vandaag worden we niet alleen getrakteerd op de eerste teaser trailer van George Clooney’s nieuwe film Up in the Air, maar ook op een exclusieve clip uit de film. De hele film is afgelopen weekend, zoals ik al eerder had gemeld, op een Amerikaans filmfestival met open armen ontvangen. Nu kunnen ook wij zien what de fuss is all about en of Clooney inderdaad voor een Oscar in aanmerking mag komen.

Ik ben geen grote fan van regisseur Jason Reitmans vorige films Thank You for Smoking en Juno, gewoon aardige films, maar zijn nieuwste zou weleens veel positiever uit kunnen vallen. En dat komt da voornamelijk door Clooney, die er hier weer op z’n charmantst uitziet. Hij schijnt ook de show te stelen in de comedy The Men who Stare at Goats, die gisteren zijn première beleefde in Venetië. De trailer doet voordoen dat Up in the Air een romantische comedy is, maar gelukkig is het dramatische aspect zeer zeker ook aanwezig (Anders zou de Oscarbuzz ook nergens op slaan)

Up in the Air draait vanaf 14 januari in de Nederlandse bioscopen.

Lees ook:George Clooney staart naar geiten in trailer
Lees ook:Michael Jackson’s This Is It nieuwe #1 in USA
Lees ook:Clooney in kleine thriller
Lees ook:A Christmas Carol niet krenterig op #1 in USA
Lees ook:First Look: Clip uit Pixars Up

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.