Tom en Cameron op de set van hun nieuwe film Wichita

Tom Cruise en Cameron Diaz zijn deze week begonnen met de opnames voor hun romantische actiethriller, die momenteel onder de titel Wichita door het leven gaat. De regie voor de film is in handen van James Mangold, die eerder verantwoordelijk was voor o.a. Walk the Line en de prachtige western 3:10 to Yuma. Wichita draait om Diaz die op blind date gaat met Cruise. Maar zonder dat ze het door heeft raakt ze betrokken bij een complot, aangezien Tom een vrijgezelle CIA agent blijkt te zijn.

En zo te zien hebben de twee acteurs het prima naar hun zin met elkaar. Het is overigens niet de eerste keer dat ze samen op een filmset staan; acht jaar geleden speelde Diaz een belangrijke bijrol in Vanilla Sky.

Wichita gaat op 1 juli volgend jaar in de Nederlandse bioscopen in première.

Lees ook:Tom Cruise heeft ‘t voor het kiezen
Lees ook:Mission Impossible IV wordt possible in 2011
Lees ook:Cruise en Stiller worden speurneuzen
Lees ook:Tom Cruise is Edwin A. Salt
Lees ook:Game Over voor Jim en Cameron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.