Mel Gibson met zijn beverhandpop

Vandaag zijn de eerste foto’s verschenen van Mel Gibson met een beverpop aan zijn hand op de set van zijn nieuwe film The Beaver. Gibson speelt in de film, die wordt geregisseerd door Jodie Foster, de rol van een depressieve man die zijn troost vindt in  het dragen van een beverhandpop, waar hij constant tegen praat. Foster speelt, naast de regie, ook de rol van mels bezorgde vrouw.

Het script voor The Beaver voerde vorig jaar nog de lijst aan van de Black List, de lijst van de beste nog  niet gemaakte scripts in Hollywood. Acteurs als Jim Carrey en Steve Carrell werden vervolgens in verband gebracht met de prtaende bever, maar uiteindelijk is het dus Mel Gibson geworden. (Nog steeds een bijzondere keuze). Maar niet minder intrigerend. Sowieso wekt een film over een man met een pratende beverpop mijn interesse. Het is iig wel andere koek dan Maverick, de westerncomedy waarin Gibson en Foster voor het eerst samen te zien waren. Ben erg benieuwd of Gibson ook een leuk stemmetje voor de bever heeft. De pop ziet er iig schattig uit.

The Beaver wordt in 2011 in de bioscopen verwacht.

 

Lees ook:Josh Lucas volgt zijn hart in Tell-Tale
Lees ook:Mel Gibson keert na dronkenjaren terug met Edge of Darkness
Lees ook:Cruise kiest Lions for Lambs
Lees ook:Mel Gibson presenteert nieuwe film
Lees ook:DiCaprio in Nolans sci-fi film Inception

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.