Voorpremière: Gratis naar nieuwe thriller State of Play

Ik heb nog kaarten, dus als je morgenavond een nieuwe coole thriller wil zien stuur dan nog ff een mailtje naar [email protected]!!!!!!!

Voor de eerste 6 mailers heb ik 2 kaarten voor een exclusieve voorpremière van de nieuwe spannende thriller State of Play, met Russell Crowe, Ben Affleck en Rachel McAdams in de hoofdrollen. De speciale screening, i.s.m. Universal Pictures International, vindt plaats op dinsdag 16 juni om 19.00 in Amsterdam. De winnaars van de kaarten krijgen van de precieze locatie en routebeschrijving gemaild.

Ik heb m al gezien en de film is een echte aanrader, dus als je State of Play als een van de eersten gratis wil zien reager dan snel en stuur een mailtje naar [email protected] o.v.v. Voorpremière State of Play.

Voor een korte synopsis van de film klik je verder. 

Het goed uitziende, onverstoorbare Congreslid Stephen Collins (Ben Affleck) is de hoop van zijn politieke partij. Alle ogen zijn gericht op deze opkomende ster als partijkandidaat voor de naderende race om het presidentschap.

Tot zijn onderzoeksassistente/minnares op brute wijze wordt vermoord en het ene geheim na het andere uit de kast rolt. Cal McCaffrey (Russell Crowe) heeft het twijfelachtige genoegen bevriend te zijn met zowel Collins als met de spijkerharde uitgever Cameron Lynne (Helen Mirren), die hem op onderzoek uitstuurt. Bij zijn zoektocht met zijn partner Della (Rachel MacAdams) naar de moordenaar stuit McCaffrey op een doofpot-operatie die de totale machtsstructuur van het land dreigt te ontwrichten.

Lees ook:Edward Norton verlaat ook State of Play; Affleck vervangt hem
Lees ook:First Look: Crowe en Affleck in State of Play trailer
Lees ook:Russell Crowe pakt Brad Pitts Playtime af
Lees ook:Voorpremière: Johnny Depp in Public Enemies
Lees ook:Russell Crowe pikt afdankertje Brad Pitt op?

Eén reactie op “Voorpremière: Gratis naar nieuwe thriller State of Play

  1. j006t

    Waarom is er nooit een voorpremiere in Groningen?!
    Maar wel een leuke actie!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.