Voorpremière: Johnny Depp in Public Enemies

Ik mag deze week, i.s.m. Universal Pictures,

 kaarten voor een bijzondere voorpremière weggeven. Ditmaal gaat het om de gangsterfilm Public Enemies, de nieuwste film met Johnny Depp en Christian Bale in de hoofdrollen. De film draait vanaf 30 juli in de bioscopen, maar jij kan ‘m al drie dagen eerder op maandagavond 27 juli gaan bekijken tijdens een speciale screening in Amsterdam. Wat moet je doen om kans te maken Johnny Depps nieuwste als eerste in Nederland te zien?Nou, heel eenvoudig. Je moet gewoon een mailtje sturen naar [email protected] o.v.v. Public Enemies. Ik heb 5x 2 kaarten, dus je mag iemand meenemen. Het begint om 19.00 en de zaal is vanaf 18.30 open. Grijp die kans, zou ik zeggen.

Public Enemies draait vanaf 30 juli in de Nederlandse bioscopen. Hier zie je alvast de trailer en een clip.

Lees ook:Exclusieve clip Johnny Depps Public Enemies
Lees ook:First Look: Johnny Depp als stoere gangster
Lees ook:Exclusief: NL TV Spot Public Enemies
Lees ook:Tweede trailer voor Johnny Depps Public Enemies
Lees ook:First Look: Public Enemies trailer is here!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.