Comic Con featurette Where the Wild Things Are

Warner Bros heeft ook de op Comic Con vertoonde featurette voor hun komende film Where the Wild Things Are op het net gezet. Hierin zien we schrijver Maurice Sendak die zo blij is dat regisseur Spike Jonze met zoveel respect met zijn kinderboek is omgegaan. Het boek is een kinderklassieker, die op iedere boekenplank in een Amerikaans gezin te vinden is. Wij kennen het veel minder, maar de film ziet er fantastisch uit.

Jonze doet lekker wat hij zelf wil en ik denk dat je dat straks ook in de film ziet. Zeker geen gemiddelde familiefilm, maar daarom juist een komende aanrader voor in de herfstvakantie. En de Wild Things zelf zien er gewoon breathtaking uit. Jammer dat de clips (nog) niet online staan.

Where the Wild Things Are (Max en de Maximonsters) draait vanaf 15 oktober in de bioscopen.

Lees ook:Tweede, nog mooiere trailer, Where the Wild Things Are
Lees ook:First Look: De Wild Things Are Here!!!!
Lees ook:Nieuwe Where the Wild Things Are foto’s
Lees ook:Eerste foto’s monsters Where the Wild Things Are
Lees ook:Exclusieve clip Where the Wild Things Are

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.