First Look: Behind the Scenes beelden Clash of the Titans

MTV heeft vrijdagavond de eerste setbeelden van de komende mythische spektakelfilm Clash of the Titans laten zien. Helaas nog geen echte filmbeelden, daar moeten we nog ietsje langer op wachten. De acteurs zien er goed uit in hun Griekse kostuums en de stunts zijn spectaculair. Ik vind t nog steeds jammer dat de makers voor een PG-13 gaan en niet voor een harde R. Maar dat is denk ik mede de schuld van het teleurstellende Troy.

Alleen moet new kid on the block Sam Worthington nu wel laten zien dat hij het allemaal waard is. Want zijn performance in Terminator Salvation vond ik ver onder de maat. En ik weet niet in hoeverre we zijn acteertalent kunnen beoordelen in Avatar, waar hij de helft van de film als een blauw wezen door de jungle rent. Maar ik kijk eigenlijk nog meer uit naar Liam Neeson als Zeus en Ralph Fiennes als Hades. Dat wordt spetteren.

Ik hoop dat we half oktober, rond de release van Where the Wild Things Are, de eerste trailerbeelden te zien krijgen. Moet haast wel, want de film komt al in maart volgend jaar (begin april bij ons). Clash of the Titans, met niet te vergeten natuurlijk ook de mythische wezens Medusa, the Kraken en Pegasus, stelt hopelijk niet teleur.

Lees ook:Must See: Rockin’ Clash of the Titans Teaser Trailer
Lees ook:Buzz: Fiennes en Stone in Clash of the Titans
Lees ook:Mythische nieuwe foto’s Clash of the Titans
Lees ook:Spectaculaire Ninja Assassin clip
Lees ook:First Look: Eerste posters Jonah Hex en Clash of the Titans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.