Sneak Peek van Disney’s The Princess and the Frog

Zondagavond heeft de Disney Channel in Amerika een speciale sneak peek uitgezonden van Disney’s komende 2D animatiefilm/musical The Princess and the Frog. In 5 verschillende items wordt de Disney’s terugkeer naar de platte animatie en musical aan de kijker voorgesteld. En dankzij youtube kunnen wij daar nu ook van meegenieten. De animatie ziet er verbluffend uit en de stem van de verwaande kikker/prins Naveen is right on (Sshhht! You’re scaring ze food.) En van de heerlijke basklanken van acteur Keith David als de evil voodoo dokter Dr. Facilier krijg ik een smile op mn gezicht. En we horen ook ff een paar noten van het intronummer en Tiana’s eigen song Almost There.

Ik ben geen grote fan van Randy Newman (geef mij maar Alan Menken met Stephen Schwartz), maar het klinkt niet slecht. En dan krijgen we als piece de resistance als laatste een hele clip uit de film, wanneer Tiana onfortuinlijk in een kikker verandert. Ik ben erg benieuwd naar deze film, die de echte terugkeer van de gloriedagen van Disney (Aladdin, Beauty and the Beast) moet inluiden. Ik ben helemaal voor.

Helaas moeten we in Nederland nog ff geduld hebben, want The Princess and the Frog gaat hier pas in februari volgend jaar draaien. Maar dan heb je iig iets om naar uit te kijken. Hieronder vind je alle 5 de fragmenten uit de The Princess and the Frog Top Secret Tour:

Lees ook:Speciale teaser nieuwe Disney 2-D animatiefilm The Princess and the Frog
Lees ook:The Frog Princess is gecast
Lees ook:Oprah in Disney’s animatiefilm The Princess and the Frog
Lees ook:The Princess and the Frog Animation Tour Part II
Lees ook:Keith David in The Princess and the Frog

0 reacties op “Sneak Peek van Disney’s The Princess and the Frog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.