All-star voicecast telt tot 9

Elijah Wood, Jennifer Connelly, Martin Landau, Crispin Glover, Christopher Plummer en John C. Reilly zullen allemaal te horen zijn in een nieuwe computeranimatiefilm geteiteld 9. De film wordt geproduceerd door niemand minder dan Tim Burton en de Russiche filmmaker Timur Bekmambetov (die het waanzinnige Wanted gaat maken).

De film wordt geregisseerd door beginnend regisseur Shane Acker, die met zijn gelijknamige korte animatiefilm een Oscarnominatie in de wacht sleepte. En nu mag hij dus een avondvullende animatiefilm over dezelfde bizarre wereld van futuristisch uitziende lappenpoppen maken. Wood is titelfiguur 9, die leideraspiraties krijgt toebedeeld en Connelly is 7, een moedige strijder, die samen hun wereld van de ondergang moeten redden.

Als je verder klikt kan je de gehele eerste korte animatiefilm 9 zien om alvast een indruk te krijgen. Prachtig dat dit soort weirde films toch ook in Hollywood nog een kans krijgen.

Lees ook:Sneak Peek Oscar nominated animated shorts
Lees ook:The Rock als tandenfee in Tooth Fairy trailer
Lees ook:Snyder cast zijn Sucker Punch-girls
Lees ook:First Look: trailer bizarre animatiefilm 9
Lees ook:Frodo in Sherlock Holmes-mysterie

0 reacties op “All-star voicecast telt tot 9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.