First Look: trailer bizarre animatiefilm 9

Vandaag zijn ook de eerste beelden van de bizarre computeranimatiefilm 9 vrijgegeven. De film is gebaseerd op gelijknamige animated short van maker Shane Acker, die voor de avondvullende versie hulp kreeg van niemand minder dan Wanted-regisseur Timur Bekmambetov en Tim Burton. De wereld van 9 ziet er duidelijk anders uit dan die van Pixar of DreamWorks, bizarder en gewaagder en dat spreekt mij wel aan. 9 gaat in de herfst van 2009 in première. Geniet hieronder van de trailer en hier kan je nog ff de originele met een Oscar genomineerde short zien.

 

Lees ook:Sneak Peek Oscar nominated animated shorts
Lees ook:Edwin Evers en Yolanthe Cabeau van Kasbergen in Kung Fu Panda
Lees ook:Laatste WALL•E-trailer online
Lees ook:All-star voicecast telt tot 9
Lees ook:Ave Hitman

Eén reactie op “First Look: trailer bizarre animatiefilm 9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.