Sneak Peek: Transformers 2 clip

Regisseur Michael Bay heeft op zijn website een exclusieve clip van zijn komende film Transformers: Revenge of the Fallen gezet. Deze beelden liet hij al eerder een paar weken terug tijdens het filmevenement Showest in Las Vegas zien. We zien hoe Shia LaBoeuf zijn Autobot-maatje Bumblebee moet vertellen dat hij niet mee mag naar de universiteit waar hij gaat studeren. Het gele autootje is er duidelijk kapot van.

De clip wordt gevolgd door enkele spectaculaire nieuwe beelden uit de film, waaronder onze eerste look van de reuzenrobot Devastator (zie boven). Transformers 2 is voor mij, samen met Up en Terminator Salvation, de film waar ik deze zomer naar uitkijk. En volgens mij gaat Bay zichzelf qua scope weer overtreffen. Als ze nu alleen wel iets meer aandacht hebben besteed aan t verhaal, dan kan de zomer niet meer stuk. Bay heeft overigens gezegd dat het vervolg 147 minuten duurt, 4 min. dan de eerste. Over 2 weken wordt de tweede echte trailer gereleased.

Transformers: Revenge of the Fallen draait vanaf eind juni in de bioscoop.

Lees ook:Drie nieuwe TV spots Transformers: Revenge of the Fallen
Lees ook:MTV Movie Awards: Transformers 2 clip
Lees ook:Prijsvraag: Transformers: Revenge of the Fallen
Lees ook:Sneak Peek: Eerste Transformers 2 Foto’s
Lees ook:Drie robotposters voor Transformers 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.