Eerste beelden van personages uit Disney’s A Christmas Carol

Sinds afgelopen vrijdag rijdt er een Christmas Carol Train dwarsdoor Amerika om de komende kerstfilm over het bekende Scrooge verhaal te promoten. De eerste foto en eerste beelden van een geschrokken Ebeneezer Scrooge (Jim Carrey) waren er al, maar nu kan ik je ook de eerste beelden (in portretvorm) van de andere personages uit de 3D performance capture film laten zien. Je ziet voor het eerst hoe Gary Oldman eruit ziet als Scrooge’s trouwe werknemer Bob Cratchit en zelfs als zijn zoontje, de gehandicapte Tiny Tim.

Naast Scrooge (in 3 verschillende leeftijden), is Jim ook te zien als de 3 Ghosts, waarvan ik je de Ghost of Christmas Past (als vlam) en Present (met baard) al kan laten zien. Carrey als de Dood houden ze nog ff geheim. Robin Wright-Penn is te zien als Belle, het liefje van Scrooge, Colin Firth speelt Scrooge’s olijke neef Fred, Bob Hoskins is Mr. Fezziwig, Scrooge’s voormalige baas. Je ziet dat regisseur Robert Zemeckis, net zoals bij Beowulf, ook hier het gezicht van de acteur laat terugkomen in het karakter. Maar dat is denk ik het doel van performance capture: de acteurs acteren alles en dat zie je, incl. hun bekende gezicht, terug in de film. Daar moet ik me nu dus maar ‘ns overheen gaan zetten, anders wordt t net zo’n grote teleurstelling als Beowulf en dat wil ik voorkomen.

De achtergronden zien er iig prachtig en sfeervol uit en zo te zien krijgen we in deze A Christmas Carol een paar scènes te zien die Dickens ooit schreef, maar die we nooit op film hebben gezien. Deze week gaat ook de eerste trailer op het net in première, dus hou m op Hollywoodblog voor meer A Christmas Carol nieuws.

Disney’s A Christmas Carol gaat op 12 november in de Nederlandse bioscopen draaien.

Lees ook:Exclusief: Eerste officiële foto A Christmas Carol
Lees ook:First Look: Eerste fragment A Christmas Carol
Lees ook:Prijsvraag: Disney’s A Christmas Carol
Lees ook:Gehele A Christmas Carol 3D trailer
Lees ook:First Look: Jim Carrey als Scooge

Eén reactie op “Eerste beelden van personages uit Disney’s A Christmas Carol

  1. andy

    wow!!… dat ziet er echt eng uit!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.