Sneak Peek: The Lovely Bones trailer

Entertainment Tonight heeft gisteravond alvast een sneak peek gegeven van de trailer voor de komende thriller The Lovely Bones. De Amerikaanse RTL Boulevard liet 30 sec. van de film zien (helaas wel met de irritante stem van de presentatrice er doorheen). Maar toch krijg je een goed beeld van de nieuwe Peter Jackson-film, die gaat over een meisje dat vanuit de hemel op haar vader, moeder en moordenaar neerkijkt.

We krijgen onze eerste glimp te zien van Saoirse Ronans hemel en zien Mark Wahlberg, Rachel Weisz, Susan Sarandon en Stanley Tucci die hun leven weer oppakken na het tragische verlies. Dinsdagavond wordt het grootste gedeelte van de trailer door ET uitgezonden, die vanaf vrijdagochtend in zijn geheel hier bij Hollywoodblog te zien zal zijn. De film ziet er prachtig uit en het onderwerp is uitermate intrigerend. Mijn vriendin heeft het boek gelezen en was zeer onder de indruk. Dit wordt een van de grote Oscarkanshebbers van dit jaar, mark my words.

The Lovely Bones draait vanaf 28 januari 2010 in de Nederlandse bioscopen.

Lees ook:First Look: Meer foto’s uit The Lovely Bones
Lees ook:Prachtige The Lovely Bones Trailer
Lees ook:Maandag eerste foto Peter Jacksons The Lovely Bones
Lees ook:First Look: Eerste twee foto’s The Lovely Bones
Lees ook:Peter Jackson heeft Bones for sale

Eén reactie op “Sneak Peek: The Lovely Bones trailer

  1. Evil Zorro

    De officiële trailer staat al op youtube

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.