Sneak Peek: Eerste beelden Disney comedy When in Rome

In Amerika zijn op de televisie in het programma The Backlott Buzz de eerste beelden vertoond van de nieuwe romantische comedy When in Rome, met Veronica Mars-actrice Kristen Bell. In de film reist de vrijgezellige Bell af naar Rome waar ze stiekem een paar muntjes uit de beroemde Trevi fontein steelt. Deze daad resulteert in een love spell, waardoor elke man bij thuiskomst verliefd wordt op haar. De mannen die Bell niet meer uit hun hoofd kunnen krijgen zijn o.a. Las Vegas-acteur Josh Duhamel, Napoleon Dynamite-acteur Jon Heder, Monsters vs. Aliens-acteur Will Arnett en ouwe snoeperd Danny DeVito. En je kan ook zien dat niemand minder dan Don johnson met baardje Bells vader speelt. When in Rome kan best een aardige romcom worden, die wij helaas pas in november kunnen gaan zien, i.p.v. begin augustus zoals in de US.

Lees ook:Reese Witherspoon als reuzin in Monsters vs Aliens
Lees ook:Monsters vs. Aliens website is online
Lees ook:Prijsvraag: Monsters vs. Aliens
Lees ook:Uitgelekte trailer Monsters vs. Aliens!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu ‘t nog kan!!
Lees ook:Will Ferrell danst ook op ijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.