Ice Age en Transformers blijven in evenwicht

Nieuweling Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs is er in dit Amerikaanse 4th of July feestweekend niet in geslaagd de Transformers van de eerste plaats te stoten. Beide films hebben in het Independence Day-weekeinde $42,5 miljoen opgebracht, maar omdat de ijstijdcomedy in minder zalen te zien is, staat het animatievervolg toch bovenaan aan de lijst. Sinds afgelopen woensdag heeft Ice Age 3 $67,5 miljoen gedaan, terwijl de robots na twee weekends op bijna $295 miljoen staan!!!

Johnny Depps gangsterfilm Public Enemies opende zeker niet onverdienstelijk op de 3e plaats, met een weekendopbrengst van $26 miljoen en een totaal sinds woensdag van ruim $41 miljoen. Niet slecht voor een R-rated gangsterflick. Sandra Bullocks romcom The Proposal hield zich prima staande op #4 en dé verrassing van deze zomer The Hangover sloot de top 5 af met inmiddels 204 miljoen aan gewonnen casino dollars.

Vanaf aanstaande vrijdag beleven twee nieuwe films in de States hun première: als eerste Brüno, over de avonturen van het gelijknamige Oostenrijkse gay supermodel, die heel Amerika op stelten zet. En verder ook de comedy I Love You Beth Cooper, met Heroes-ster Hayden Panettierre in de hoofdrol. Nog geen concurrentie dus voor de Transformers en de Ice Age beestenboel. Die komt pas volgende week, in de vorm van een jongetje met een brilletje.

Lees ook:Transformers blow up the box office
Lees ook:Thanksgiving filmopenings
Lees ook:Transformers 2 opent met recordbedrag van $60,6 miljoen!!!!
Lees ook:Meer dan $150 miljoen voor Transformers
Lees ook:Sandra’s Proposal geen last van Hangover

Eén reactie op “Ice Age en Transformers blijven in evenwicht

  1. MASIS

    Harry Potter haha!:P

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.