Sandra’s Proposal geen last van Hangover

 

Sandra Bullocks heeft aan dit weekend met haar nieuwe romcom The Proposal zeker geen kater overgehouden en wist de partyboys van The Hangover van de #1 positie te stoten.Het bedrag van $34 miljoen is meteen ook de hoogste opening die Sandra ooit met een van haar films heeft gehaald. En daarmee is de actrice weer back on track, na een paar teleurstellende films, heeft de queen of comedy een mooie comeback gemaakt.

De mannen van The Hangover mogen echter ook zeker niet klagen, want zij hebben in hun 3e weekeinde met hun lachspektakel bijna $27 miljoen gedaan, wat hun totaal nu brengt op $152 miljoen! De Bijbelcomedy Year One opende op de 4e plek, met een bedrag van $20 miljoen. Toch wat teleurstellend voor zo’n duur lachproject. Maar iig al beter dan het nog kostbaardere Land of the Lost, die inmiddels af is gedaald naar een 8e plaats. Pixars Up blijft een hoogvlieger en heeft nu al een totaalopbrengst van $224 miljoen.

Volgend weekend moet Bullock haar zuurverdiende #1 postie alweer prijsgeven aan de rivaliserende Autobots en Decepticons in Transformers: Revenge of the Fallen, die vanaf a.s. woensdag in de USA te zien is. Vrijdag gaat dan als tegenhanger de tranentrekker My Sister’s Keeper, met Cameron Diaz, in première. De verwachting is dat Transformers rond de $150 miljoen zal openen.

Lees ook:Meer dan $150 miljoen voor Transformers
Lees ook:The Hangover blijft nog ff hangen
Lees ook:300 houdt makkelijk stand
Lees ook:The Hangover wimpelt The Proposal af
Lees ook:Gay Sandler wint van travo Travolta

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.