Meer dan $150 miljoen voor Transformers

Transformers heeft sinds vorige week maandag $152,5 miljoen opgebracht. En daarmee heeft de reuzenrobottenfilm meerdere records gebroken. Dit weekend was Transformers goed voor $67,7 miljoen. Wereldwijd wil ook iedereen de bekende transformerende robots op het wite doek zien, hetgeen resulteert in een opbrengst van ruim $246 miljoen! Hoe de film het hier in Nederland heeft gedaan kan je hier vanmiddag lezen.

Pixars briljante Ratatouille heeft dit weekend ook good business aan de box office gedaan, resulterend in een 2e plaats met $29 miljoen. De computeranimatiefilm was dan niet zo goed begonnen, in 2 weken komt het al aardig in de buurt van Pixars vorige hit Cars, met een bedrag van $109,5 miljoen. John McClane staat net een plek achter de rat. Die Hard 4.0 was goed voor $17,4 miljoen en heeft een totaal van $84 miljoen.

De nieuwe comedy License to Wed met Robin Williams in de hoofdrol debuteerde teleurstellend op een 4e plaats, met een opbrengst van slechts $10,4 miljoen. Met de komst van de vijfde Harry Potter woensdag wordt het interessant te zien hoeveel Transformers komende week moet inleveren.

Lees ook:Spider-Man grote winnaar Amerikaanse recordzomer
Lees ook:Spider-Man blijft bezoekers met zijn web vangen
Lees ook:$65 miljoen voor Transformers in 2 dagen
Lees ook:Turtles verslaan Spartanen
Lees ook:Sandra’s Proposal geen last van Hangover

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.