Transformers 2 opent met recordbedrag van $60,6 miljoen!!!!

UPDATE: De schatting voor donderdag is $27 miljoen en dan zou de film in twee dagen zo’n $87 miljoen hebben opgebracht. Overigens zat ik er gister helemaal naast, want ik zei dat Transformers 2 al $76 miljoen had gedaan, maar bij de $60 miljoen van woensdag is ook de nachtopbrengst geteld, want dat is van woensdagochtend 0.00 uur. Foutje, bedankt. Thnx to box office kenner voor zijn oplettendheid. 

Transformers: Revenge of the Fallen heeft het openingsrecord voor een woensdag in Amerika verbroken met een bedrag van maar liefst $60,6 miljoen. Hiermee wisten de Autobots en Decepticons met gemak het vorige record van de laatste Harry Potter ($44,2 miljoen) te verbreken.  Insiders voorspellen nu dat TF 2 weleens de opening van Spider-Man 2 met $152 miljoen zou kunnen gaan overtreffen.

Ook in ons land, waar de film ook sinds woensdag in de bioscopen draait, kent de film veel succes. Inmiddels heeft Revenge of the Fallen al zo’n 280.000 euro aan betalende bezoekers getrokken en het weekend komt er nog aan. Dus dat kan ook in Nederland a.s. maandag voor recordbedragen gaan zorgen. We gaan het zien, maar nu is al zeker dat Transformers 2 de succesvolste film van de zomer gaat worden.

Lees ook:Drie nieuwe TV spots Transformers: Revenge of the Fallen
Lees ook:Prijsvraag: Transformers: Revenge of the Fallen
Lees ook:Officiële Transformers 2 HD trailer nu online
Lees ook:Drie robotposters voor Transformers 2
Lees ook:First Look: Teaserposter Transformers 2

6 reacties op “Transformers 2 opent met recordbedrag van $60,6 miljoen!!!!

 1. J.J

  Ik had vandaag deze film gezien..
  en het was zeker het geld waard. Een hele goeie film. Het word vast wel de succesvolste film deze zomer!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Fitz

  Ongeloofelijke bagger film.

  Geen plot
  geen emotie
  verschrikkelijk acteerwerk
  Grappen die niet grappig zijn.-

    /   Beantwoorden  / 
 3. Box office kenner

  Doe je research voordat je iets schrijft, aub. De $60,6 miljoen is INCLUSIEF de $16 miljoen van de midnight-screenings. Dat wil zeggen dat de film gisteren overdag $44,6 miljoen heeft opgebracht. Waar je die $76,6 miljoen vandaan haalt is mij een raadsel, want dat getal wordt nergens, behalve hier, genoemd.
  Voor meer info, zie boxofficemojo.com.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Box office kenner

   BTW, het is echt triest om te zien dat baggerfilms als deze veel succesvoller zijn dan topfilms als Star Trek en Up.

     /   Beantwoorden  / 
 4. Bas

  Het is jammer dat bagger mensen zoals hierboven een top film niet kunnen waarderen..

    /   Beantwoorden  / 
  1. j006t

   Mee eens Bas!
   Ik ga hem binnenkort zien en hij lijkt me geweldig!

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.