Jude en Keanu zijn Watchmen?

Volgens website AICN zijn Jude Law, Keanu Reeves en Patrick Wilson dichtbij rollen in de langverwachte stripverfilming Watchmen. De insider meldt dat Warner Bros aan Jude de rol van Ozymandias wil geven, Keanu de rol van Dr. Manhattan krijgt aangeboden en dat Patrick 'Hard Candy' Wilson de rol van Nite Owl II zou gaan spelen. Regisseur Zach '300' Snyder is druk bezig met de voorbereidingen voor deze ultimate comic verfilming.

Law is inspired casting, ook al omdat hij zelf een groot Watchmen-fan is. Wilson zie ik ook zeker zo voor me. Allen aan Keanu moet ik nog ff wennen. Dr. Manhattan wordt zover ik weet een geheel CGI-character, dus het zou dan alleen om Neo's stem gaan. En volgens mij is hij met zijn zen-stem daar wel geschikt voor. Besides, er moet wel een naam-acteur in. Hoe stom dat ook klinkt.

Little Children-pedo Jackie Earle Haley wordt nog steeds genoemd als de grote kanshebber voor de rol van hoofdpersoon Rorschach. We wachten af, maar deze namen doen mij zeker goed. Watchmen gaat volgend jaar in première.

Lees ook:Keanu is out, Billy Crudup is in Watchmen
Lees ook:Watchmen-casting rumors gaan door
Lees ook:Keanu als Speed Racer
Lees ook:Nog 2 Watchmen gecast
Lees ook:Earle Haley is Rorschach?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.