Nog 2 Watchmen gecast

Onbekenden Matthew Goode en Malin Akerman zijn gecast in de stripverfilming Watchmen van 300-maker Zack Snyder. Goode speelt de rol van pretty boy Ozymandias, een rol die dus helaas niet naar Jude Law is gegaan. Akerman tekent voor de rol van vrouwelijke superheld Silk Spectre.

De Britse Goode kan je kennen uit Match Point van Woody Allen, waarin hij idd de mooie broer speelde. Ik denk nog steeds dat Law de ideale Ozymandias zou zijn geweest, maar hij was waarschijnlijk te duur. De Zweedse schone Akerman (klik verder voor foto) ken ik niet, maar de meid maakt momenteel een opmars in Hollywood, met rollen in The Invasion, The Heartbreak Kid en 27 Dresses

Mijn bron binnen de Watchmen had idd al gezegd dat Akerman de frontrunner was voor Spectre. Hij vertelt verder dat waarschijnlijk Carla Gugino, bekend van Spy Kids en Sin City, de rol van Spectre's moeder Sally Jupiter gaat spelen. De gehele cast zal deze week op de stripbeurs Comic Con door Snyder persoonlijk bekend worden gemaakt. Zo ziet de Watchmen-cast er tot nog toe uit:

Rorschach       Jackie Earle Haley

Nite Owl          Patrick Wilson

Dr. Manhattan  Billy Crudup

Ozymandias     Matthew Goode

Silk Spectre     Malin Akerman

The Comedian  Thomas Jane?

 

Lees ook:Bevestigd: Carla Gugino inderdaad Watchwoman
Lees ook:Who’s playing the Watchmen?
Lees ook:Zack Snyder laat 30 minuten van Watchmen zien!!!!
Lees ook:Wanna see some Watchmen?
Lees ook:Casting Watchmen binnen paar weken bekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.