Casting Watchmen binnen paar weken bekend

De eerste namen van de cast van de comicverfilming Watchmen moeten binnen een paar weken bekend zijn. Dit meldde regisseur Zack Snyder afgelopen weekend tijdens de comic convention Wondercon, waar hij zijn laatste film 300 aan een uitzinnig publiek heeft laten zien. Helaas zal Tom Cruise niet bij die namen zitten. Snyder was wel in gesprek met de ster, maar uiteindelijk heeft Cruise toch vriendelijk voor Watchmen moeten bedanken.

Snyder is momenteel in gesprek met verschillende andere acteurs die wel geinteresseerd zijn in een rol. Of daar ook echte Hollywoodsterren bij zitten wil Snyder nog niet kwijt. Als de goede acteur maar voor de juiste rol wordt gecast, dan kan het mij niet schelen of daar een ster bij zit. En nog meer goed nieuws: Warner Bros heeft er mee ingestemd Watchmen als een R-rated film te maken. Dus een volwassen film met geweld, seks en strong language. Klik verder om te lezen wie al wel zeker in Watchmen zit.

 

Acteur Gerard Butler, die de hoofdrol speelt in Snyders 300, krijgt ook zeker een rol in Watchmen. "Alleen wil hij me maar steeds niet vertellen om welke rol het gaat", klaagde Butler op Wondercon. Over het volgende filmproject van Snyder, getiteld Sucker Punch, lees je later op de dag meer.

300 draait vanaf 22 maart in de Nederlandse bioscopen.

Lees ook:Opnames Watchmen deze zomer!!
Lees ook:Jude en Keanu zijn Watchmen?
Lees ook:Who’s playing the Watchmen?
Lees ook:Zack Snyder laat 30 minuten van Watchmen zien!!!!
Lees ook:Nieuwe footage van Watchmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.