Keanu is out, Billy Crudup is in Watchmen

Keanu Reeves wordt vervangen door Billy Crudup in de comic-verfilming van Watchmen. Althans als ik een paar bronnen op de IMDB-boards mag geloven. Maar volgens mij hebben ze het wel aan het rechte eind. Crudup, die je kan kennen uit Big Fish en Mission: Impossible III en als 2 druppels water lijkt op acteur Daniël Boissevain, zou afgelopen vrijdag door 300-regisseur Zack Snyder zijn aangenomen voor de rol van de mysterieze Doc Manhattan.

Keanu zou teveel geld hebben geeisd en gooide hierdoor zijn eigen glazen in. Warner Bros zou echter niet zo blij zijn met Crudup en Patrick Wilson (die idd gecast is als Nite Owl), omdat het geen namen zijn. Little Children-acteur Jackie Earle Haley zou de WB-executives wel hebben weggeblazen met zijn reading voor de rol van tough guy Rorschach. Jude Law gaat iig de rol van mooie man Ozymandias spelen. De opnames beginnen in september in Vancouver, dus voor die tijd weten we of het echt nieuws is of gewoon bullshit.

Maar als het waar is, weet je waar je 't het eerste hebt gelezen. Watchmen staat gepland voor een release eind volgend jaar.

Lees ook:Jude en Keanu zijn Watchmen?
Lees ook:Watchmen-casting rumors gaan door
Lees ook:Opnames Watchmen deze zomer!!
Lees ook:Who’s playing the Watchmen?
Lees ook:Zack Snyder laat 30 minuten van Watchmen zien!!!!

2 reacties op “Keanu is out, Billy Crudup is in Watchmen

  1. Linda

    Keanu Reeves is momenteel bezig met de film Night Watch. Dat zal de verwarring wel zijn. De film Watchmen begint in augustus (verwachting) met filmen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Edgar Admin

    Nee, Keanu was echt in de running voor de rol van Doc Manhattan in de film Watchmen, maar zijn agent wilde teveel geld en daardoor is de deal afgeketst.

    Momenteel staat hij idd op de set van Night Watch, dat idd qua titel op Watchmen lijkt. Daar heb je helemaal gelijk in Linda.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.