Watchmen-casting rumors gaan door

Het ziet er naar uit dat acteur Patrick Wilson in een interview met Superherohype zelf bevestigd dat hij idd de rol van Nite Owl 2 gaat spelen in de comicverflming Watchmen. En dat is nog niet alles. Dit weekend heeft acteur Paddy Considine op zijn eigen fansite gezet dat hij niet de rol van Rorschach heeft. Dus dat betekent dat Jackie Earle Haley die rol heeft binnengesleept.

Tot zover de 'sure things'. Vandaag doet aintitcool zijn duit in het zakje door de naam van Jason Patric te noemen voor de rol van Dr. Manhattan, de rol die Keanu Reeves liet schieten. Ik had al eerder geschreven dat die rol eigenlijk al naar Billy Crudup zou zijn gegaan, maar misschien is dat dus niet zo. En vervolgens noemt Harry's site acteur Thomas Jane (foto) als grote frontrunner voor de rol van The Comedian. En de vraag is of Jude Law nog steeds Ozymandias gaat spelen?

Ik boor mijn bronnen aan en rapporteer zodra ik meer weet. Waarschijnlijk zal in het laatste weekend van juli de gehele cast van Watchmen tijdens de Comic Con bekend worden gemaakt. Maar tot dan blijf ik je op de hoogte houden van het casten van misschien wel de belangrijkste comicfilm ooit.

Lees ook:Nog 2 Watchmen gecast
Lees ook:Jude en Keanu zijn Watchmen?
Lees ook:Earle Haley is Rorschach?
Lees ook:Wanna see some Watchmen?
Lees ook:Zack Snyder laat 30 minuten van Watchmen zien!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.