Ex-007 Timothy Dalton in Toy Story 3

Vanmorgen maakte John Lasseter ook in Londen bekend dat ex-James Bond acteur Timothy Dalton in de komende Toy Story 3 de rol gaat inspreken van een nieuwe toy: Mr. Pricklepants, een speelgoed egel. Hij denkt dat hij een Shakespeare-acteur is en gedraagt zich ook zo. Hij heeft geen grote rol, maar wel een funny one. Lasseter bevestigde ook dat Michael Keaton te horen zal zijn als Ken, de vriend van Barbie. Het publiek werd getrakteerd op één van de eerste scènes uit de film, waarin Woody zijn vrienden van de vuilnisman moet redden.

Een early peek at the eerste trailer verraadde ook dat de hele gang op een kindercreche terechtkomt, waar niet al te zachtzinnig met hen wordt omgegaan. De trailer kunnen we waarschijnlijk eind november met The Princess and the Frog verwachten, waarvan de pers een half uur kreeg te zien en erg van onder de indruk was. Het ziet ernaar uit dat Disney weer leuke en mooie dingen voor de animatieliefhebber in petto heeft.

Toy Story 3 gaat in zomer 2010 in première.

Lees ook:Speciale teaser nieuwe Disney 2-D animatiefilm The Princess and the Frog
Lees ook:The Princess and the Frog Animation Tour Part II
Lees ook:Sneak Peek van Disney’s The Princess and the Frog
Lees ook:The Frog Princess is gecast
Lees ook:Keith David in The Princess and the Frog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.