First Look: Jim Carrey als Scooge

Daar ben ik dan weer. Mijn nieuwe jaar begon niet zo goed: sinds vorige week lag ik ziek op de bank. Maar nu voel ik me gelukkig weer wat beter en kan ik weer wat coole nieuwe filmnieuwtjes posten. Met als klap op de vuurpijl de eerste foto van Jim Carrey als kerstvrek Scrooge in Robert Zemeckis’ motion-capture filmversie van Dickens’ kerstklassieker A Christmas Carol.

Alleen is dat dus de computeranimatieversie van Carrey en niet Jim met valse neus en baard. De foto is een vergroot gedeelte van de nieuwe filmposter, die helaas alleen nog in een blurry versie te krijgen is. Verder is er ook nog een fotocollage met daarop vooral achtergrondfoto’s. Hoewel ik bepaald geen fan ben van Zemeckis’ eerdere CG-films Polar Express en Beowulf, hou ik voor A Christmas Carol nog een beetje hoop. Carrey mag er dan een beetje uitzien als zijn Count Olaf uit de Lemony Snicketfilm, ik heb op de een of andere manier vertrouwen erin dat het ditmaal wel goedkomt.

We zullen zien, maar hopelijk geeft Disney binnenkort high-res foto’s vrij. A Christmas Carol draait vanaf begin november in de bioscopen. 

Lees ook:Gehele A Christmas Carol 3D trailer
Lees ook:Exclusief: Eerste officiële foto A Christmas Carol
Lees ook:Zemeckis-reünie in A Christmas Carol
Lees ook:Eerste beelden van personages uit Disney’s A Christmas Carol
Lees ook:Prijsvraag: Disney’s A Christmas Carol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.