First Look: Teaser trailer De Storm

Ik plaats niet zo vaak een trailer voor een nieuwe Nederlandse speelfilm op Hollywoodblog, omdat ik ze gewoon niet goed genoeg vind. Maar de teaser trailer voor het komende rampendrama De Storm vormt daarop een grote uitzondering. Net zoals bij de eerste beelden van Oorlogswinter, kreeg ik bij het zien van deze promo voor De Storm meteen een goed gevoel.

Regisseur Ben Sombogaart, van De Tweeling en Bride Flight, is duidelijk de aangewezen man om een film te maken rond de vreselijke watersnoodramp, die ons land in 1953 trof. De kleuren zijn een beetje grijzer gemaakt en dan geeft de film meteen meer sfeer. Nu maar hopen dat het Titanic-achtige romantische verhaaltje tussen hoofdrolspelers Barry Atsma en Sylvia Hoeks er niet met de haren is bijgesleept, maar daadwerkelijk een functie heeft. Na het zien van de teaser trailer, waarin je nog geen dialogen hoort, zouden we hier best eens te maken kunnen hebben met een potentiële Oscarkandidaat voor volgend jaar. Van Spion van Oranje moeten we het iig niet hebben.

De Storm gaat op het Film by the Sea filmfestival in Vlissingen (hoe kan t ook anders) in première en draait daarna vanaf 17 september in de bioscopen.

Lees ook:Prijsvraag: De Storm
Lees ook:De Storm blaast Basterds en Alles is Liefde omver
Lees ook:Sneak Peek: Public Enemies trailer
Lees ook:First Look: Teaser trailer animatiefilm Despicable Me
Lees ook:Silver Surfer in action

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.