Eerste foto Pixar short Partly Cloudy

Pixar trakteert ons ieder jaar weer op een fantastische nieuwe film en dat is dit jaar niet anders met Up. Maar misschien nog leuker is het feit dat de computeranimatie maestro’s hun film elk jaar vooraf laten gaan door een animated short. Bij Ratatouille zat het hilarische Lifted ervoor en voor WALLE zat de Looney Tunes-ode Presto. Dit jaar heet de korte animatiefilm Partly Cloudy en vandaag is daarvan de eerste foto gereleased. Hierboven zie je nog de concept art, maar als je verder klikt zie je de ooievaar Peck en de grijze wolk Gus in hun volle glorie.

In Partly Cloudy is de wolk Gus een meester geworden in het creëeren van krokodillen, stekelvarken en steenbokbaby’s, maar hij zou zo graag, met de hulp van zijn vriendje en vaste baby bezorger Peck, lieve mensenbaby’s maken. Be careful what you wish for, cause it just might come true. Prachtig contrast om te beginnen met een filmpje over baby’s en die te volgen met de hoofdfilm over een bejaarde mopperpot. We moeten alleen nog wel ff geduld hebben, want Up + Partly Cloudy gaan pas begin oktober bij ons in de bioscopen draaien.

Lees ook:007 krijgt nieuwe Bondgirl en sexy MI6-collega
Lees ook:Foto’s van Cloudy with a Chance of Meatballs?
Lees ook:Bruce en Halle in Perfect Stranger
Lees ook:Prijsvraag: Gone Baby Gone
Lees ook:Harry Potter 6 krijgt zelfde regisseur

Eén reactie op “Eerste foto Pixar short Partly Cloudy

  1. David

    Man.. ik kan nu al niet meer wachten op die film! :D Ik heb me kapot gelachen bij de vorige shorts.. zal deze keer ook wel zijn denk ik. Het idee alleen al x’D

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.