Harry Potter 6 krijgt zelfde regisseur

Harry Potter and the Half-Blood Prince, deel 6 uit de Potterreeks, zal wederom geregisseerd worden door David Yates. De Britse filmmaker vervolgt hiermee de weg die hij met het komende Order of the Phoenix is ingeslagen. Yates en Warner Bros is zeer tevreden over Phoenix en willen graag de samenwerking voortzetten. Yates is hiermee, samen met Chris Colombus, de enige 2 regisseurs die 2 Potterfilms hebben gemaakt.

En met de release van Phoenix in aantocht draait de geruchtenmachine voor Half-Blood Prince al op volle toeren. De laatste rumor is dat Naomi Watts de rol zou gaan spelen van Narcissa Malfoy, de vrouw en moeder van Lucius en Draco Malfoy. Volgens mij zou dat een perfecte rol zijn voor Naomi. We wachten het dus af. De opnames voor Half-Blood Prince starten eind september van dit jaar voor een kerstrelease volgend jaar.

Klik verder voor 7 nieuwe Phoenixposters.

Lees ook:Narcissa Malfoy in Harry Potter 6 is……
Lees ook:Nighy speelt Scrimgeour in Harry Potter and the Deathly Hallows
Lees ook:Nieuwe Harry Potter 6-trailer
Lees ook:Laatste Harry Potterfilm officieel in tweeën gedeeld
Lees ook:Exclusieve internettrailer Harry Potter and the Half-Blood Prince

Eén reactie op “Harry Potter 6 krijgt zelfde regisseur

  1. mandy

    ik vond het vijfde deel minder leuk want het was te serieus opgenomen er zaten niet echt leuke grappige stukken in terwijl dat in deel 1,2,3 en 4 wel was en de andere delen waren uitgebreider maar dat is mijn mening.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.