Eerste foto gekooide Wolverine

UPDATE: Acteur Danny Huston is gecast als William Stryker, de man die verantwoordelijk is voor het admantium gestel van Wolverine. Ook de rol van love-interest Silver Fox lijkt bezegeld: de vrij onbekende actrice Lynn Collins heeft Michelle Monaghan en Maggie Grace het nakijken gelaten.  

De eerste foto van Hugh Jackman als Wolverine in zijn eigen film X-Men Origins: Wolverine en looks very cool. De film draait om het verleden van Logan, de menselijke naam van Wolverine, en hoe hij voor het eerste in contact komt met mutants en het Weapon X-project, waarbij mensen veranderd worden in dodelijke wapens.

"Wolverine's tegenstander Sabretooth, gespeeld door Liev Schreiber, speelt een belangrijke rol in de film. En er zijn verschillende cameo's van bekende en onbekende mutants", aldus een geheimzinnige Jackman. Er zit ook nog een romantische plotlijn in de film waarbij wolverine iets krijgt met de vrouwelijke mutant Silver Fox, waarvan de geruchten gaan dat ze gespeeld wordt door Michelle Monaghan.

Wolverine, geregisseerd door Gavin 'Rendition' Hood, staat gepland voor begin mei volgend jaar. Klik verder voor een grotere Wolverine.

Lees ook:Jackman zet klauwen in eigen Wolverine-film
Lees ook:First Look: Tweede Wolverine-clip
Lees ook:Hugh Jackman stelt Wolverine-fans gerust
Lees ook:Hugh Jackman heeft t druk
Lees ook:First Look: Wolverine Trailer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.