Jackman zet klauwen in eigen Wolverine-film

Hugh Jackman kruipt idd opnieuw in de huid van X-Man Wolverine voor de eerste echte X-Men-spin-off X-Men Origins: Wolverine. De Zuid-Afrikaanse regisseur Gavin Hood zal het origine verhaal van de beklauwde superheld op zich nemen. Acteur Liev Schreiber vertolkt waarschijnlijk de rol van William Stryker, in X2 gespeeld door Brian Cox.

De film beschrijft het gewelddadige en romantische verleden van Logan, de mensennaam van Wolverine. Ook zal hij meerdere andere mutanten op zijn pad tegenkomen en komen we erachter waarom er klauwen uit zijn handen komen. Wolverine is niet de enige X-Man die zijn eigen film krijgt, er zijn ook plannen voor de eerdere avonturen voor bad guy Magneto. X-Men Origins: Wolverine staat gepland voor 1 mei 2009.

Lees ook:Eerste foto gekooide Wolverine
Lees ook:First Look: Eerste minuut uit Wolverine
Lees ook:First Look: Wolverine Trailer
Lees ook:Sneak Peek: Helikopterchase in Wolverine
Lees ook:First Look: Tweede Wolverine-clip

Eén reactie op “Jackman zet klauwen in eigen Wolverine-film

  1. esteban

    Het is pas sinds kort dat ik uitkijk naar ‘Wolverine’. Dat heeft veel te maken met Hugh Jackman, die me als acteur op verrassende wijze wist te verbazen in ‘The Fountain’ en ‘The Prestige’. Hij heeft wel wat in z’n mars en kan een film met volle overtuiging dragen, zo blijkt. Reden te meer om de komst van deze spin-off goed te keuren. :)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.