Carice naast Leo, Russell en Jude. Lucky girl!

Onze eigen Carice van Houten is binnenkort te zien naast Hollywood sterren als Leonardo DiCaprio, Russell Crowe en Jude Law. Voor de opnames van de CIA-thriller Body of Lies (klik verder voor een excl. setfoto), met Leo en Russell onder regie van Ridley Scott, vliegt Carice volgende week naar Marokko. Ze speelt in de film de rol van de vrouw van Dicaprio, die speciaal voor haar in het script geschreven is. Hierdoor moet ze helaas, wat heet helaas, de première missen van haar romantische komedie Alles Is Liefde.

Daarna vliegt ze door naar Toronto waar ze op de set beland van de futuristische thriller Repossession Mambo, met Jude Law en Oscarwinnaar Forest Withaker. In de ze film, over illegale orgaanhandel, speelt ze de echtgenote van Jude. Kortom het gaat goed met Carice die het dubbel en dwars verdiend heeft.

 

Lees ook:Leonardo met baardje in Body of Lies
Lees ook:Carice maakt internationaal filmdebuut bij Spielberg
Lees ook:Carice van Houten uit Body of Lies geknipt
Lees ook:Carice van Houten in Britse horrorfilm Black Death
Lees ook:Cruise en Seinfeld volgende week in Nederland

5 reacties op “Carice naast Leo, Russell en Jude. Lucky girl!

  1. Willo Schröer

    De rol van de vrouw van Leonardo in Body of Lies is niet speciaal voor Carice geschreven hoor…

    Wat wél echt is gebeurd, is dat de opnamen van haar scenes speciaal voor Carice verplaatst zijn van Amerika naar Marokko!

    Sinds 1 oktober is er een nieuw blog actief: http://caricevanhouten.web-log.nl. Hier vind je al het laatste nieuws over Carice van Houten!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Edgar Admin

    Ik bedoelde eigenlijk ook dat de rol van Leo’s vrouw eerst niet in het script stond, maar er nu wel aan is toegevoegd.

    Leuk dat weblog over Carice, die het echt gaat maken in Hollywood

      /   Beantwoorden  / 
  3. Mark

    Zow het gaat inderdaad erg goed met Carice. Misschien de nieuwe Famke Janssen. Maar ze speelt wel erg veel de vrouw van hahaha. Ook al in Valkyre.

      /   Beantwoorden  / 
  4. AngeLina

    zo wow echt super!! Ik hoop dat ze het net als famke jansen en Jeroen krabé het gaat maken in Hollywood! Ik vind haar ook een hele leuke vrouw en ze lijkt mij ook heel aardig..niet zo van kijk mij is wat ik allmaal kan echt super ik hoop dat ze zo blijft want ben een fan van haar en ze is mn groote voorbeeld..;) heel veel succes daarzo..;)

      /   Beantwoorden  / 
  5. AngeL

    Ik ben heel blij dat carice het is die in hollywood schitterd haar gun ik het! de rest gun ik het niet! zij is teminste écht een goede actrice! De rest is allemaal flut! XXX

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.