Mike Myers is Walter Mitty

Mike Myers gaat de hoofdrol spelen in de remake van The Secret Life of Walter Mitty. In de originele comedy-klassieker speelde Danny Kaye de rol van de dromerige Mitty, die in een eigen fantasiewereld altijd de held was. Maar nu moet Walter in het echte leven ook zijn mannetje staan. Eerdere namen die al aan dit project verbonden waren zijn Eddie Murphy en Jim Carrey.

Myers zal echter eerst beginnen aan The Love Guru, die volgende zomer te zien is. Daarna gaat hij dus of Mitty maken, of de biopic over het leven van legendarische The Who-drummer Keith Moon. We kunnen het allemaal zelf aan Mike vragen wanneer hij op 12 juni in Amsterdam is om Shrek the Third te promoten.

Lees ook:Boodschap van The Love Guru Pitka
Lees ook:Jessica Alba valt op Love Guru Mike Meyers
Lees ook:Mike Meyers als The Love Guru
Lees ook:Mike Myers in Tarantino’s Inglorious Bastards
Lees ook:The Final Destination nieuwe #1: Death vs Mike Myers 1-0

2 reacties op “Mike Myers is Walter Mitty

  1. Seijejan

    Ik denk dat dit niet zo’n verstandige keus.
    Eigenlijk had ik allang verwacht dat er een serieuze kandidaat was die qua spel wel wegheeft van Danny Kaye. Helaas is zo’n talent nog niet boven komen drijven.
    Danny Kaye had een ongelofelijke charmante voorkomen die hij combineerde met komisch talent. Ik denk dat het zelfs not done is om “White Christmas” te verfilmen, om maar een voorbeeld te noemen. Het zal namelijk nooit dezelfde magie hebben die Danny Kaye brengt.

      /   Beantwoorden  / 
  2. esteban

    Oh, ik had dit project graag gezien zoals het er een paar jaar geleden uit zag. Steven Spielberg en Jim Carrey. ‘t Zou een interessante combinatie zijn geweest, that’s for sure.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.