The Final Destination nieuwe #1: Death vs Mike Myers 1-0

Amerikaanse horrorfans kiezen dit weekend liever voor een enkeltje Dood met The Final Destination, dan een roadtrip met Mike Myers aan het stuur in Halloween II. Het vierde deel uit de Final Destination-reeks brengt maar liefst $28,3 miljoen op. Dit komt ook doordat de film in 3-D draait. De verdere moordadige avonturen van Mike Myers komen binnen op een derde plaats, met bijna $17,5 miljoen. Ondanks de lagere opening hebben de makers al aangekondigd volgend jaar zomer een Halloween 3-D te willen maken. Ja, 3-D lijkt het nieuwe magic word in Hollywood te zijn en lokt meer en meer mensen naar de bios.

Het drama Taking Woodstock, van filmmaker Ang Lee, opent met $3,7 miljoen op een 9e plek, terwijl de quirky romcom 500 Days of Summer met slechts 909 kopieën met $2 miljoen nieuw is op #12. Tarantino’s hit Inglourious Basterds weet Halloween van de runner-up plek af te houden en heeft na twee weekenden nu $73 miljoen gedaan. De zeer geslaagde sci-fi hit District 9 heeft inmiddels $90 miljoen in het laadje gebracht.

Vrijdag gaan drie nieuwe films, de eerste nazomer titels, in de VS in première. De harde sci-fi actiefilm Gamer heeft de beste papieren. De vrouwen komen aan hun trekken met Sandra Bullock en nieuwe Hollywood hunk Bradley Cooper in de romantische comedy All About Steve. En voor de intelligentere grappenmakers gaat Mike Judge’s (maker van het briljante Office Space) nieuwe film Extract in première.

Lees ook:The Final Destination heeft eindbestemming nog niet bereikt
Lees ook:Inglourious Basterds scalperen de US box office
Lees ook:Mike Myers in Tarantino’s Inglorious Bastards
Lees ook:Mike Myers is Walter Mitty
Lees ook:I Am Legend lijkt onverslaanbaar

2 reacties op “The Final Destination nieuwe #1: Death vs Mike Myers 1-0

 1. MASIS

  WAAROM KOMT ER NOOIT MEER IETS OVER DE NEDERLANDSE BOX OFFICE TE STAAN? Ik vond dat altijd erg interessant om te lezen!

    /   Beantwoorden  / 
 2. MASIS

  Jammer dat ik geen antwoord krijg maarja dan niet!;)

  Weer een reden minder om deze van blog.nl te bezoeken…

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.