Space & Gellar are Addicted

Mevrouw Gellar lijkt wel een abonnement te hebben op het verfilmen van supernatural thrillers. Na The Grudge, The Grudge 2 en The Return begint Buffy deze maand aan Addicted. Zij wordt daarin bijgestaan door acteur Lee Space (wie kent ‘m niet). Nee, Space kan je kennen uit de hilarische TV-serie Wonderfalls, over dat meisje dat opdrachten moest vervullen die zij doorkreeg van beeldjes.

Gellar kunnen we met deze slate van horrorfilms daarom officieel uitroepen tot de Scream Queen van de jaren 2000. In Addicted, dat losjes is gebaseerd op de Zuid-Koreaanse film Jungdok, speelt Sarah Michelle de rol van een vrouw wiens man en schoonbroer (Space) in een coma terechtkomen. wanneer de schoonbroer ontwaakt vertelt hij dat hij haar man is. Spannend.

En na deze film kruipt Gellar in de huid van Alice in de verfilming van de populaire game American McGee’s Alice. De fucked-up versie van het bekende Alice in Wonderland verhaal. I can’t wait.

The Grudge 2 gaat volgende week in première en The Return draait vanaf maart 2007 in de bioscopen. Addicted zal later dat jaar in de bioscoop verschijnen.

Lees ook:Nieuwe Amerikaanse filmkeuringen (MPAA ratings)
Lees ook:Bijna 80.000 bezoekers voor 300!!
Lees ook:Nog een Alice in Wonderland image
Lees ook:Johnny Depp in Alice, Lone Ranger en Pirates 4!!!
Lees ook:Michael Bay doet Prince of Persia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.