Bijna 80.000 bezoekers voor 300!!

Dit weekend hebben ruim 78.000 mensen het verstandige besluit genomen naar de fantastische film 300 in de bioscoop te gaan. Dit is natuurlijk geweldig nieuws. We hebben nu ook laten zien meer dan alleen maar nuchtere Nederlanders te zijn. En we hebben smaak. Ik ben erg blij dat ook hier de graphic novel verfilming zo is aangeslagen.

Hiermee is Norbit naar de tweede plek gevallen. De thriller The Return, met Sara Michelle Gellar, kwam binnen op een 17e positie. Music & Lyrics, Das Leben der Anderen en Hannibal Rising maken tesamen de top5 af. Helaas zal de #1 positie voor 300 van korte duur zijn, aangezien de vakantiea vonturen van Mr. Bean vanaf donderdag te zien zijn. Maar we moeten alles op alles zetten 300 nog zo hoog mogelijk te doen eindigen. Want dat heeft ie gewoon verdiend.

Laat trouwens ff weten wat je van 300 vond als je m al gezien hebt.

Lees ook:Kicks komt niet verder dan #5
Lees ook:Hugh en Drew in Music & Lyrics
Lees ook:Mr. Bean on holiday
Lees ook:Quantum of Solace Featurette #2
Lees ook:Mr. Bean gaat naar het strand

3 reacties op “Bijna 80.000 bezoekers voor 300!!

  1. Mariska

    Ja, ben ik zaterdag ook heen geweest!
    Wat een heerlijk verfrissende film!
    De hoofdpersoon gaat dood, dat zie je normaal niet. Het was een mooie film, goed verhaal, alleen af en toe iets teveel NEPbloederigheid, wat dus eerder lachwekkend was dan het waarschijnlijkere doel.
    Dat was een minpuntje.
    Maar verder kan ik hem zeer zeker aanbevelen!

      /   Beantwoorden  / 
  2. esteban

    Toch wel een one-trick-pony, deze 300. Akkoord, visueel zit dat allemaal wel indrukwekkend in elkaar. Maar het verhaal kan uitgebreid op de kleinste post-it worden geschreven. Bovendien zit het grootste probleem in het feit dat ’300′ één hoogtepunt van twee uur wil zijn, maar nét daardoor blijft kippenvel uit. Naar die moementen moet je toe werken.

    En ja, het is een feilloze adaptatie van de strip, I know. Maar daar begint het al, Frank Miller mag nu wel z’n roem mee hebben, hij is lang niet het beste wat er te vinden valt in stripland.

    Wanneer komt de verfilming van het geniale ‘Cuervos’ van grotere talenten als Maronzo en Durand?

    Bon, ‘k heb met niet verveeld en ik was uiteindelijk wel tevreden. Maar we hebben geen blijver vast.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Marco

    Vond hem niet zo bijzonder. Het verveelde vrij snel al dat vechten, ook al is het allemaal mooi vormgegeven. Houd niet zo van films waar mensen tegen mekaar schreeuwen ipv normaal praten.

    Niet mijn soort film. Maar ik behoor tot de minderheid zo te lezen ;o)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.