Zo is Brangelina in Rotterdam en zo weer in India

Brad Pitt en Angelina Jolie werden donderdag nog gesignaleerd op het vliegveld van Rotterdam. Maar inmiddels zijn we alweer gearriveerd in India, alwaar weldra de opnames beginnen van Jolie’s nieuwe film A Mighty Heart. Hierin speelt ze de weduwe van de vermoorde Amerikaanse journalist Daniel Pearl. Pitt is alleen betrokken als producent.

Jolie heeft de rol van de weduwe afgepikt van Pitts ex Jennifer Aniston, die als eerste aan het project gelinkt was. Maar sinds hun break-up wil Jennifer niks meer met Brad en Angelina te maken hebben. Pearl werd in 2002 in Pakistan gekidnapt en later vermoord, omdat hij onderzoeksjournalistiek pleegde naar extreme moslims. Sound like an Oscar film to me.

Jolie kan helaas niet lang van het gezelschap van Brad genieten, want zijn aanwezigheid wordt in november gewenst op de set van The Curious Case of Benjamin Button. In die film, die wordt geregisseerd door genie-filmer David Fincher, speelt de rol van een vijftigjarige man die ineens jonger begint te worden.

Dus dat wordt een beste actrice nominatie voor Angelina en een beste acteur nominatie voor Brad. Keeping it in the family.

Lees ook:Jolie als Marianne Pearl
Lees ook:Jolie heeft A Mighty Heart
Lees ook:Buzz: Angelina Jolie in nieuwe Bondfilm?
Lees ook:Jolie op de set van Eastwood’s The Changeling
Lees ook:Golden Globes echt van de baan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.